Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate împreună cu Departamentul de Ecologie Sistemica al Universității București organizeaza in data de 14 decembrie 2018 în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, din Splaiul Independenței, nr. 91-95, București, cea de-a treia editie a concursului de fotografie „Nature and Eye”

Evenimentul se adresează fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile ce au ca temă biodiversitatea. Se vor selecta 40 de fotografii care vor fi expuse până în data de 31 ianuarie 2019 la parterul Platformei de Cercetare. De asemenea vor fi acordate trei premii: cele mai bune 2 fotografii conform exigentelor unui juriu de specialitate și premiul pentru cea mai populară fotografie (votată pe pagina noastră de Facebook).

Etapele desfășurării concursului și expoziției „Nature and Eye ediția 2018”:

1 – 30 noiembrie: trimiterea a maxim 5 fotografii pe adresa: natureandeye2016@gmail.com. Numele fisierului va contine prenumele si numele participantului precum și cu numărul de ordine (exemplu – Prenume_Nume_1/ Prenume_Nume_2, etc.);

1 – 5 decembrie: selectarea participanților și transmiterea invitațiilor de participare;

14 decembrie: deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor (programul final al zilei va fi anunțat înaintea evenimentului).

În cadrul evenimentului la tehnica fotografică, realizarea și utilizarea imaginilor aeriene și importanța fotografiei în domeniul conservării biodiversității.

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/ResearchCenterforSystemsEcologyandSustainability sau pe adresa de e-mail: natureandeye2016@gmail.com

Partneri:

WWF – Romania

 

 

 

 

Societatea Ornitologica Romana