Centrul de Cercetare în Ecologie Sistemică și Sustenabilitate împreună cu Departamentul de Ecologie Sistemica al Universității București, organizează în data de 13 decembrie 2019, cea de-a 4 ediție a concursului de fotografie Nature and Eye, eveniment ce va avea loc în Sala de Conferințe a Platformei de Cercetare în Biologie și Ecologie Sistemică, din Splaiul Independenței, nr. 91-95, București.

Evenimentul se adresează fotografilor amatori sau profesioniști, studenților și tinerilor cercetători, care doresc să își facă publice fotografiile ce au ca temă biodiversitatea. Se vor selecta 40 de fotografii care vor fi expuse la parterul Platformei de Cercetare.

De asemenea vor fi acordate trei premii: cele mai bune 2 fotografii conform exigentelor unui juriu de specialitate și premiul pentru cea mai populară fotografie (votată pe pagina noastră de Facebook).

Etapele desfășurării concursului și expoziției „Nature and Eye ediția 2019”:

19 noiembrie – 6 decembrie a maxim 5 fotografii pe adresa: natureandeye2016@gmail.com. Numele fisierului va contine prenumele si numele participantului precum și cu numărul de ordine (exemplu – Prenume_Nume_1/ Prenume_Nume_2, etc.)

7 – 9 decembrie: selectarea participanților și transmiterea invitațiilor de participare

13 decembrie: deschiderea expoziției de fotografie și premierea câștigătorilor (programul exact al zilei va fi anunțat înaintea evenimentului).

Pentru mai multe detalii: https://www.facebook.com/ResearchCenterforSystemsEcologyandSustainability sau pe adresa de e-mail: natureandeye2016@gmail.com